به نقل از world01

اخذ ویزای چین

چین کشوری متمدن و باستانی با پیشینه تاریخی  بالغ بر ۵۰۰۰ سال و به عنوان چهارمین کشور برتر گردشگری جهان شناخته شده است . چین کشوری است با چشم اندازهای طبیعی متنوع که انواع سبک آب و هوا و طبیعت را در خود جای داده و از این نظر مورد توجه گردشگران بسیاری قرار گرفته است . در سالهای اخیر با سریعترین رشد اقتصادی در دنیا مورد توجه تاجران و بازرگانان بین المللی قرار گرفته است و از این رو تردد خیل عظیم تجار از سراسر جهان به این کشور بسیار قابل توجه است . برای ورود به کشور چین باید ابتدا ویزای چین در پاسپورتتان ثبت شود چون ویزای چین نیازی به مصاحبه حضوری ندارد ، در نتیجه میتوانید از طریق آژانس های هواپیمایی و با ارائه مدارک مورد نیاز درخواست اخذ ویزای بدهید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین

اصل پاسپورت
دو قطعه عکس رنگی  ۴*۶ زمینه سفید تمام رخ
مشخصات کامل مسافر
تمکن مالی
جهت اخذ ویزای دبل چین  باید ۲ ویزای قبلی و جهت اخذ ویزای ۶ ماهه ۳ ویزای قبلی در پاسپورت مورد استفاده قرار گرفته باشد

ویزای چین در پاسپورت ثبت می شود و وقتی ویزای چین در پاسپورتتان ثبت شد می توانید در یک بازه زمانی سه ماهه وارد چین شوید وبه مدت یک ماه در آنجا اقامت داشته باشید . ویزای چین در انواع انفرادی و گروهی صادر می شود که در ویزای گروهی حداقل اعضای گروه باید ۵ نفر باشند . در نوع گروهی تمام مسافران باید با هم ورود و خروج کنند. برای اخذ ویزای چین نباید اینترنتی اقدام کنید و از طریق آژانس های هواپیمایی بهتر است اقدام کنید.

اخذ ویزای چین تخصص ماست

اخذ ویزای تایلند

تایلند کشوری در شبه جزیره هند و چین در جنوب شرقی آسیاست  که دارای آب و هوای گرمسیری بوده و به دلیل نزدیکی به دریا بیشتر مواقع آب و هوای آن معتدل است . تایلند نهمین مقصد برتر گردشگری جهان است . تایلند دارای جزایر زیبایی است که مقصد بسیاری از کسانی است که میخواهند تعطیلات خود را در آرامش کامل به سر ببرند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تایلند
اصل پاسپورت
یک قطعه عکس رنگی
کپی شناسنامه + کپی کارت ملی
کپی بلیط +آدرس +شغل و شماره تلفن مسافر
اصل پرینت گردش مالی یکماهه با تایید و مهر بانک (سرپرست خانواده)
واچر هتل
بلیط

اخذ ویزای تایلند تخصص ماست .

اخذ ویزای شینگن

از سال ۱۹۸۷ طبق یک معاهده که بین ۲۶ کشور اروپایی شکل گرفت ، تمامی اتباع کشورهای اروپایی عضو این معاهده می توانند بدون ویزا به تمام کشورهای محدوده شینگن ورود و خروج کنند. مدت اعتبار ویزای شینگن ۳ ماه است و وقتی با داشتن ویزای شینگن به یکی از کشورهای این محدوده سفر میکنید میتوانید در تمام ۲۶ کشور بدون ویزا به گشت و گذار بپردازید . ویزای شینگن نیاز به تعیین وقت سفارت و مصاحبه حضوری دارد

کشورهای عضو معاهده شینگن

آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

شناسنامه و کارت ملی

گذرنامه

سه قطعه عکس رنگی

اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

بیمه مسافرتی

برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)

جهت اخذ ویزای شینگن با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شماره تماس: ۰۲۱۶۶۴۹۱۹۴۹

آژانس هواپیمایی صبا گشت پرواز با ۱۵ سال سابقه در زمینه اخذ ویزای  کشورهای آسیایی و اروپایی آماده پاسخگویی به سوالات  شماست.

The post چگونه جهت اخذ ویزای کشور های مختلف اقدام کنیم؟ appeared first on آلامتو.

Share This:

چگونه جهت اخذ ویزای کشور های مختلف اقدام کنیم؟

مطالب مرتبط:


پیمایش نوشته


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *